Klik op ons logo voor de homepage

Info

New or Forgotten?

Welkom bij Tennisschool Tjalma

Laatste nieuws

Leerlingentoernooi 15 oktober

Nieuws van 21 september

Graag nodigen we jullie weer uit voor ons jaarlijks leerlingentoernooi op zaterdag 15 oktober op de buitenbanen bij Ludenti.

Alles volgens oud recept:

  • aanwezig om 18.30 uur, start wedstrijden 19 uur
  • iedereen neemt een hapje mee voor het buffet
  • geen inschrijfgeld voor dit toernooi, wel leuke prijzen!
  • er is ruimte voor 48 deelnemers, schrijf je dus snel in.

Schrijf je in via dit inschrijfformulier of geef je naam door aan de trainer tijdens de les.

Tot 15 oktober!

Sportieve groet,

Het trainersteam

Inschrijving winterseizoen is geopend

Nieuws van 5 september

INSCHRIJVING WINTERSEIZOEN IS GEOPEND!!

Na een oerhollandse zomer met wolken, regen en zonneschijn hebben we nu nog ongeveer 8 weken (met hopelijk een mooie nazomer) voordat de winterlessen weer beginnen.

Op het moment zijn de clubkampioenschappen volop bezig, namens de trainers complimenten aan de deelnemers en de organisatie. 

Uiteraard willen de kampioenen, die zondag bekend zullen worden, hun titel volgend jaar verdedigen en hebben alle niet-kampioenen de ambitie om volgend jaar wel met die beker op het terras te staan. Toch? Nou, er is goed nieuws. De inschrijving voor het winterseizoen is geopend! Op 31 oktober starten we met de winterlessen.

Grand Slam in de winter
Speciaal voor de jeugd bieden we ook deze winter het Grand Slam totaalpakket aan. Dit betekent twee keer per week trainen op vaste tijden en daarnaast onbeperkt kunnen trainen op tijden dat er baanbeschikbaarheid is. De baanbeschikbaarheid wordt gecommuniceerd zodra we de winterplanning rond hebben. 

Indoor
Ook deze winter hebben we banen ter beschikking in het tenniscenter Heuvelrug.
TIN, de tennisschool die ruim 25 jaar in het center werkzaam is geweest, is vorig jaar verhuisd naar Driebergen en Charlotte Bogtstra van tenniscenter Heuvelrug heeft de vrijgekomen banen aan de tennisschool aangeboden. We kunnen deze banen gebruiken voor lessen en wedstrijdjes spelen.

Dus voor de spelers die 18 weken willen trainen zonder de buienradar in de gaten te hoeven houden kunnen nu heerlijk binnen trainen. Uiteraard kan je je ook weer opgeven voor 1 x binnentraining en 1 x buitentraining.

Locaties
De buitenlessen worden gegeven op de tennisbanen van tennisvereniging Ludenti bij de watertoren.
Op de buitenbanen geeft Tennisschool Tjalma uitsluitend les aan leden Ludenti.
Ben je nog geen lid van Ludenti en wil je je graag inschrijven voor de buitentrainingen, meld je dan eerst aan als lid via www.ludenti.nl.

De indoor lessen worden gegeven op de binnenbanen van tenniscenter Heuvelrug. Voor de lessen in de tennishal kun je je inschrijven zonder  dat je hiervoor lid hoeft te zijn van Ludenti.

Deadline
We verwachten weer veel enthousiastelingen die lekker doorgaan lessen/trainen aankomende winter, lekker sporten en bewegen is met name in de winter extra belangrijk. Daarbij is continuïteit het sleutelwoord tot vooruitgang.
Leerlingen die deze zomer les hebben en hun uur willen continueren hebben het eerste recht op dat uur. De inschrijvingen willen we graag voor 24 september binnen hebben!!

Meer weten over de trainingen of wil je binnen trainen op een tijd die niet op het inschrijfformulier vermeld staat? Vraag het Serge.

Met sportieve groet!

De trainers van Tennisschool Tjalma

Peter, Leon, Serge, Tjardo & Sebastiaan


KLIK HIER VOOR DE MOGELIJKHEDEN EN INSCHRIJVEN

Tennisschool Tjalma is sponsored by

Agenda

Sat 15 oct

Leerlingentoernooi 15 oktober

Welkom