Klik op ons logo voor de homepage

Info

New or Forgotten?

Welkom bij Tennisschool Tjalma

Laatste nieuws

Nieuwsbrief 26 augustus 2016

Nieuws van 26 august

De vakantie is alweer achter de rug! Dit betekent dat we afgelopen maandag weer gestart zijn met de lessen. Wij zijn er weer klaar voor. Jullie ook? smiley

Nieuws over Peter

Afgelopen zomer is er bij Peter een burn out geconstateerd. De komende 7 weken volgt Peter een intensieve behandeling om aan zijn herstel te werken. In tegenstelling tot eerdere berichten  gaat Peter voorlopig dus nog niet aan het werk.

Vervanging

Ondanks Peters afwezigheid doen we er alles aan om de lessen gewoon door te laten gaan. De lessen van Peter worden net zoals voor de zomervakantie opgevangen door Leon, Serge, Tjardo en Sebastiaan. 

Daarnaast is Serge tijdelijk verantwoordelijk voor de gang van zaken op de club en neemt hij grotendeels Peters taken buiten de baan over. Dus heb je vragen over de lessen of materialen, trek Serge dan gerust aan zijn jasje.

Ook kan er vanaf volgende week weer ingeschreven worden voor de winterlessen. Berichtgeving hierover volgt. Ver der zullen vanaf volgende week 2 september ook de HI intensity trainingen op de vrijdagochtend en de thema trainingen op donderdagmiddag weer hervat worden.

Via deze weg wil Peter iedereen bedanken voor het hartverwarmend aantal lieve berichtjes, sms-jes en appjes. Peter werkt heel hard aan zijn herstel om zo snel mogelijk weer vol energie op de baan te kunnen staan en wenst jullie de komende maanden veel tennisplezier!

Tennisschool Tjalma is sponsored by

Agenda

Geen agendapunten te melden

Welkom